O fetiţă de 12 ani s-a spânzurat în garajul casei, ieri, la Chirilovca, Taraclia, prezumptiv în urma unui conflict cu mătuşa sa. Cadavrul a fost descoperit de către sora victimei.

O vecină a familiei susţine că zilele trecute copila ar fi luat pe ascuns din casă nişte bani pentru a-şi cumpăra un telefon mobil. Potrivit oamenilor din localitate, fetița, dar și sora sa, în vârstă de 18 ani, invalidă de grupa a III, locuiau împreună cu mătușa și bunica, luate de la un orfelinat din Tiraspol, după ce tatăl lor a decedat, iar mama a fost decăzută din drepturile părintești.

„Fetițele au fost luate în grija mătușii, o femeie în vârstă de 38 de ani, în anul 2011, de la casa de copii din Tiraspol, unde au stat după ce tatăl fetelor a decedat, iar mama acestora a fost decăzută din drepturile părintești. Femeia le-a luat în grija sa și locuiau împreună la casa bunicii, iar ieri, în timp ce mătușa era plecată la Taraclia, fata mai mare, invalidă de grupa a III, a găsit-o pe fetița de 12 ani moartă în garaj și imediat a anunțat-o pe bunica sa”, potrivit unei localnice.

Fetița nu a lăsat niciun bilețel de adio, însă, câteva zile înainte de tragedie, minora ar fi luat din casa mătușii bani în sumă de aproximativ 800 de lei cu care și-ar fi cumpărat un telefon mobil de la o colegă de clasă și două cartele SIM. „Ea era o fire mai retrasă, liniștită, nu era comunicabilă, dar învăța bine la școală. Săptămâna aceasta au avut o ceartă în familie, după ce mătușa sa a descoperit că din casă au dispărut 800 de lei. Fetița a recunoscut că a luat banii ca să-și cumpere un telefon mobil de la o colegă de clasă, iar mătușa sa a sunat-o pe mama colegei sale și i-a returnat telefonul în schimbul banilor. Fetița s-a supărat, iar a doua zi s-a sinucis”, a spus o vecină de a familiei.

sursa: www.deschide.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here